Veldboeketten

De mooiste veldboeketten laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen Eindhoven
Opgemaakt in een hoge vaas, een beetje wild en het lijkt alsof de bloemen net zijn geplukt. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen fan zijn van veldboeketten, ook wel plukboeketten genoemd. Wij bij Bloemetje Bezorgen Eindhoven behoren ook tot die categorie. Daarom vertellen we je graag meer over onze veldboeketten.

Veldboeketten

Veldboeketten

De mooiste veldboeketten laten bezorgen via Bloemetje Bezorgen Eindhoven
Opgemaakt in een hoge vaas, een beetje wild en het lijkt alsof de bloemen net zijn geplukt. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen fan zijn van veldboeketten, ook wel plukboeketten genoemd. Wij bij Bloemetje Bezorgen Eindhoven behoren ook tot die categorie. Daarom vertellen we je graag meer over onze veldboeketten.

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig?

De voordelen

Toont alle 4 resultaten

Wat is Bloemetje Bezorgen Eindhoven? 

Eerst even kort iets over onszelf. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer Bloemetje Bezorgen Eindhoven. Het is mijn doel om bloemisten online zichtbaar te maken. Ook moet het gemakkelijk zijn om online bloemen te kunnen kopen.  

Fred Sewalt is de eigenaar van Bouquet Exclusief, de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Eindhoven. Wij houden ervan om mensen blij te maken met bloemen bezorgen. Dat doen we in Eindhoven en Leusden. Creativiteit vinden we belangrijk en dat kunnen we zeker bij veldboeketten terug laten komen in ons assortiment. We hebben in totaal tientallen jaren ervaring in ons team zitten. En die ervaring spreken we graag aan om voor jou het mooiste boeket samen te stellen. Genoeg over ons, meer kun je op deze pagina vinden. 

Wat is een veldboeket? 

Traditioneel bevatten boeketten veel bladgroen. Daardoor zien deze boeketten er vol en prachtig uit. Veldboeketten of plukboeketten hebben juist weinig bladgroen. Op die manier komt de bloem veel meer in het middelpunt te staan en springt er echt uit. Ook verschillen de diverse bloemen van hoogte. Zo blijf je steeds geboeid kijken naar het veldboeket.  

Welke bloemen zitten er in een veldboeket? 

Dat verschilt natuurlijk per boeket. We geven dat zoveel mogelijk aan per boeket. Wat we hieronder wel kunnen schetsen, is welke bloemen je waarschijnlijk tegen zult komen in onze boeketten. Daarbij maken we onderscheid tussen stengels met veel kleine bloemetjes of een lange stengel met één grote bloem. 

Bloemen met een lange stengel en één grote bloem: 

 • Anjer
 • Dahlia
 • Gerbera 
 • Hortensia 
 • Korenbloem 
 • Roos 
 • Pioenroos 

Bloemen met veel kleine bloemetjes aan een stengel: 

 • Fresia 
 • Gipskruid 
 • Gladiool 
 • Gulpenroede 
 • Kamille 
 • Limonium 
 • Ridderspoor 
 • Spirea 
 • Vrouwenmantel 

Kwaliteit staat voorop

We zorgen bij het maken van het boeket ervoor dat de bloemen genoeg ruimte hebben in de vaas. Bij de selectie van de bloemen kiezen we voor kwaliteit. Al op de veiling zorgen we ervoor dat we Nederlandse bloemen kopen, die dik genoeg zijn en bovendien ook nog lang genoeg bloeien om er van te kunnen genieten. Om die reden kunnen wij een zeven dagen vers garantie hanteren. Dit houdt in dat, wanneer de bloemen binnen zeven dagen gaan hangen, je contact met ons kunt opnemen over een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Bloemenzaak in Eindhoven 

Bloemetje Bezorgen Eindhoven is onze naam online, maar we zitten ook met fysieke winkels in Eindhoven. Onze winkel van Bouquet Exclusief bevindt zich aan het Euterpeplein (ook is er nog een vestiging aan de Leusderweg). Mocht je vragen hebben of wil je een keer langskomen, dan ben je uiteraard van harte welkom. Via de mail of via onze veel gestelde vragen sectie kunnen we je ook verder helpen. 

Voor 14 uur besteld, is dezelfde dag in huis 

Wil je de bloemen vandaag bestellen en nog dezelfde dag in huis hebben? Dat is bij ons mogelijk. Bloemetje Bezorgen Eindhoven kan ervoor zorgen dat de bloemen nog dezelfde dag op de door jou gewenste locatie bezorgd zijn. Daarvoor moet je voor 14 uur bestellen (maandag tot en met zaterdag). Onze eigen bezorgdienst gaat daarna op pad om het boeket snel en veilig te bezorgen. 

De waardering van bloemetjebezorgeneindhoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 56 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Eindhoven.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Eindhoven.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Eindhoven.

Voor slechts €4,95 verzendkosten