Bloemenwinkel in Eindhoven nodig? Zoek niet verder

Zoek je naar een bloemenwinkel in Eindhoven om online een mooie bos bloemen ‘te scoren’? Zoek niet verder, bij Bloemetje Bezorgen Eindhoven ben je aan het goede adres. Onze bloemist Bouquet Exclusief is gevestigd in de stad. We zijn helaas niet open voor publiek, maar je kunt via deze website eenvoudig bij ons bestellen. We hebben de mooiste bloemen en boeketten in ons assortiment, die nog thuisbezorgd worden ook.

Ruim assortiment, zeven dagen vers

Tulpen, rozen of toch een bijzonder veldboeket: we hebben een ruim assortiment bloemen waar je uit kunt kiezen. We vinden het belangrijk dat je in een bloemenwinkel de keuze hebt. Daarom selecteren wij de mooiste bloemen. We selecteren op de dikte en lengte van de steel, hoever de bloemen al in bloei staan en nog veel meer zaken (wordt wat lang om hier te beschrijven). Op die manier kunnen we je garanderen dat je zeven dagen lang kunt genieten van onze bloemen. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zoeken we naar een passende oplossing. Want het is ons doel om jou (en/of degene voor wie de bloemen bedoeld zijn) met een goed gevoel te laten genieten van het boeket.

Online bloemen bestellen

Nu je weet van welke kwaliteit onze bloemen zijn, is het goed om te beseffen dat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Zeker handig als je in een andere stad woont en iemand in Eindhoven, Geldrop, Best of Valkenswaard wilt verrassen. Via deze website kun je het boeket naar keuze uitkiezen en vervolgens het bestelproces doorlopen. Je kunt ook kiezen of je er een bijpassende vaas bij wilt hebben, zodat het geheel er perfect uitziet. Na het betalen nemen we de bestelling in behandeling. Heb je nou een spoedgeval? Besef dan dat wij dezelfde dag nog kunnen bezorgen, als de bestelling maar voor 14 uur binnen is. We hebben een eigen bezorgdienst, met vakkundige bezorgers. Zij zorgen ervoor dat de bloemen snel en veilig op de plek van bestemming aankomen, ook in deze tijden.

Populaire boeketten

Bouquet Exclusief: Bloemenwinkel in Eindhoven

Bloemetje Bezorgen Eindhoven is de naam van deze website, de bloemist bij wie je kunt bestellen is Bouquet Exclusief. Rian van Kemenade is de eigenaresse van bloemenzaak Bouquet Exclusief. Ze is al decennia actief als bloemist. In eerste instantie met haar eigen bloemenwinkel, maar de laatste jaren met een eigen loods waarin ze de mooiste boeketten maakt en vervolgens bezorgt. Bloemetje Bezorgen Eindhoven is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik zorg ervoor dat bloemisten zoals Rian online beter zichtbaar worden via Bloemetje Bezorgen. Zodat ze zich kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn: creatieve boeketten maken en mensen blij maken met bloemen.

Bezorging in Eindhoven, Valkenswaard en Best

Wil je bloemen laten bezorgen in Valkenswaard of Best? Ook dan ben je bij Bloemetje Bezorgen Eindhoven aan het goede adres. We bezorgen niet alleen in Eindhoven, maar ook in Valkenwaard, Best, Geldrop en meer. De bestellingen voor deze plaats worden ook in behandeling genomen. Hiervoor zijn de bezorgkosten wel wat hoger.

Veelgestelde vragen

Als je voor 14 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Eindhoven en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgeneindhoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 56 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Eindhoven.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Eindhoven.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Eindhoven.

Voor slechts €4,95 verzendkosten